Despre Academia

Academia este o platformă de e-learning creată la inițiativa Federației Române de Fotbal și dedicată promovării sportului, oferind resursele necesare pentru dezvoltarea educației sportive în România.

cover

De ce Academia?

Platforma de e-learning s-a dezvoltat din dorința de a satisface nevoile de învățare în ceea ce privește educația sportivă. Cursurile sunt organizate de către specialiști în domeniu și oferă resursele necesare pentru învățare, într-un cadru bine structurat, care încurajează dezvoltarea și autodepășirea.

Care sunt principiile și valorile după care ne ghidăm?

Încurajăm învățarea continuă, performanța și dezvoltarea personală.
Promovăm integritatea și contribuim la crearea unui colectiv bazat pe respect și dorință de cunoaștere.

Cine poate urma cursurile noastre?

Cursurile noastre sunt destinate atât specialiștilor în domeniu (jucători, arbitri, antrenori), cât și publicului larg (tineri pasionați
de sport, părinți, copii sau alte persoane care doresc să se dezvolte în această direcție).

Ce fel de cursuri oferim?

Oferim două categorii principale de cursuri:
1. on the field (destinate specialiștilor care lucrează direct cu sportivii)
2. off the field (profesioniștii „din spatele cortinei”, care se ocupă de management sportiv, voluntariat sau alte operațiuni).
Cursurile disponibile pe platformă acoperă mai multe domenii importante în sport, precum managementul echipei, ticketing sau psihologie.

Cum se desfășoară cursurile?

Modalitatea de desfășurare a cursurilor variază în funcție de conținutul și obiectivele cursului.
Participarea la cursuri se poate realiza online, față în față sau mixt. Pentru fiecare curs este disponibil un calendar cu datele la care se desfășoară lecțiile, precum și modalitatea în care acestea se desfășoară (online sau offline). Odată înscris la un curs, vei avea acces la resursele necesare pentru parcurgerea cu succes a cursului, precum și la secțiunea de discuții.

De ce să urmezi cursurile noastre?

Academia te va ajuta să acumulezi cunoștințe din toate ramurile sportului, să îți îmbunătățești abilitățile profesionale și să te apropii de îndeplinirea scopurilor personale. Vei avea ocazia să discuți cu specialiști în domeniu și să înveți tips&tricks din practică. La terminarea fiecărui curs vei primi un certificat din partea noastră care să ateste cunoștințele acumulate.