Întrebări frecvente

Cum îmi pot crea cont pe academia by FRF?

Pentru a te putea înscrie la oricare din cursurile de pe academia by FRF, este necesar să îți creezi cont pe platformă. Un cont nou poate fi creat în secțiunea Creează cont, unde va trebui să introduci datele tale și să alegi o parolă care va fi asociată cu contul tău.

Cât costă un curs?

Costul cursurilor noastre variază în funcție de mai multe aspecte cum ar fi: durata, subiectul, modalitatea de livrare sau acreditarea. Pentru a descoperi costul unui curs vizitează secțiunea Programe, alege cursul care te interesează și pe pagina cursului vei găsi costul acestuia.

Ce trebuie să fac ca să mă înscriu la un curs?

Intră pe pagina cursului la care vrei să te înscrii și apasă pe butonul Cumpără. În continuare vei parcurge procesul de plată, iar după efectuarea acesteia vei avea acces la cursul propriu-zis.

Cum aleg un curs care să corespundă intereselor mele/nivelului meu?

În momentul în care alegi un curs, acordă atenție informațiilor de pe pagina de prezentare a cursului. Aici vei găsi date generale despre curs, lecțiile din care este compus cursul și criteriile de admitere. Dacă îndeplinești condițiile necesare și consideri că cursul te va ajuta să te dezvolți, atunci ai găsit cursul potrivit pentru tine!

Cum se face evaluarea?

Pentru fiecare curs există o metodă de evaluare personalizată. Aceasta diferă în funcție de tipul de curs pe care îl completezi. De asemenea, pentru a consolida cunoștințele acumulate pe parcurs, la finalul fiecărei lecții vei parcurge un Quiz de verificare.

Primesc certificat la finalul cursului?

După completarea oricărui curs din platforma noastră, absolvenții vor primi un certificat de absolvire, emis de Federația Română de Fotbal. Pentru cursurile livrate în parteneriat cu alte instituții educaționale, certificarea va fi emisă în parteneriat cu entitățile asociate.

Cum se desfășoară cursurile?

Cursurile promovate de academia by FRF sunt livrate în trei moduri: e-learning (strict în format digital), face-to-face (sesiuni live, în format fizic) și prin metode mixte (e-learning combinat cu sesiuni live).

Pot să includ cursul în CV?

Sigur! Cursurile noastre își propun să te ajute să-ți dezvolți abilitățile profesionale, să avansezi în carieră și să ridici nivelul de cunoștințe din organizația ta.

De ce dispozitiv am nevoie pentru a urma cursurile?

Cursurile pot fi accesate de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Pentru o experiență optimă de utilizator, recomandăm să utilizați un Desktop PC sau laptop.